Opret kundeordre (SAP)

Dette modul giver dig mulighed for at oprette et bilagsudkast til en kundeordre baseret på et dokument og tilhørende varelinjer i BatchFlow.

Som standard benytter vi SAP B1’s varepriser når der bliver lavet et bilagsudkast til en kundeordre. Hvis man ønsker at benytte priserne på varelinjerne, kan dette opsættes. Se mere here: Match indstillinger

Nye felter

I BatchFlow får man en ny dokumenttype, som hedder Kundeordre. Det er dokumenttypen der definerer hvordan dokumentet skal behandles i godkendelsesflowet, samt eksport.

Hvis dokumenttypen ikke er blevet markeret automatisk kan du manuelt vælge den i listen.

 

Når dokumenttypen står til kundeordre bliver kreditor-feltet erstattet med et debitor-felt. Det fungerer på præcis samme måde som kreditor-feltet, bortset fra at det et filtreret til kunde at vise jeres debitorer fra forretningspartnerkataloget.

Match mod artikelliste

Klik på Opret kundeordre for at begynde

Det åbner en ny brugerflade, hvor varelinjer vil stå på venstre side, og de foreslåede varenumre til højre.Grønne linjer betyder at varenummeret er blevet fundet enten 1:1 eller baseret på forretningspartnerkatalognumre.
Gule linjer betyder at der ikke er fundet et matchende varenummer i SAP.

For at vælge et varenummer klikker man bare på linjen og vælger Jeres tilsvarende varenummer.

Når man har valgt et varenummer, bliver linjen grøn og varenummeret oprettes automatisk i jeres forretningspartnerkatalognumre på debitoren.

 

Efter at varenummer er blevet valgt på alle linjer trykker man på Eksporter. Dette sender den over til SAP som et bilagsudkast

 

Oprettelse af kundeordre i SAP

Når bilaget er eksporteret bliver der oprettet et bilagsudkast til en kundeordre.

  • Fakturanummeret indsættes i Kunderef. nr.

  • Bilagsnummeret fra udkastet påføres på dokumentet i BatchFlow


Da det er et bilagsudksat kan man selvfølgelig rette på priser, leveringsdato osv. inden den oprettes endeligt i SAP.

 

Match-indstillinger

Udregn priser i ERP system på kundeordrer

Som standard bruger vi SAP’s priser. Dette kan ses ved at priserne på kundeordre siden er markeret som streger.

 

Hvis man slår denne funktion fra, så vil priserne på varelinjerne blive brugt i bilagsudkastet på kundeordren og de vil fremgå til højre på kundeordre siden.